Dag 24: Thurigny - Arbourse - Reisverslag uit Arbourse, Frankrijk van Jan Jan Vincent Uit Budel - WaarBenJij.nu Dag 24: Thurigny - Arbourse - Reisverslag uit Arbourse, Frankrijk van Jan Jan Vincent Uit Budel - WaarBenJij.nu

Dag 24: Thurigny - Arbourse

Door: Vincent

Blijf op de hoogte en volg Jan Jan Vincent

24 April 2012 | Frankrijk, Arbourse

Poncho aan, poncho uit.
Vol goede moed weer vertrokken. Het zag er bewolkt uit maar het was droog. Het landschap was weer geweldig, zelfs grasland met zo nu en dan koeien erop, dat hadden we al lang niet meer gezien. Na enige tijd begon het toch te regenen en het werd een dag van flinke regenbuien afgewisseld met zonneschijn, dus regenponcho aan en weer uit.
Vandaag was het wel een bijzondere dag, onze eerste sanitaire noodstop in de bossen maar wat zeker het vermelden waard is, onze eerste overnachting in een refuge. Het was een bijzondere evaring om de avond en nacht door te brengen in deze, speciaal voor pelgrims bestemde slaapgelegenheid. Hoewel deze kleine Refuge uitgerust was met 2 stapelbedden, hebben we er toch met 5 personen overnacht. Er werd heel eenvoudig een veldbed opengeklapt. Eten en drinken was er, gewoon bijhouden wat je gebruikt en voor vertrek, de vergoeding hiervoor in een geldkistje doen. Alles in goed vertrouwen! Geweldig dat er dit soort onderkomens zijn, we zullen er nog vaak gebruik van maken.

• 26 April 2012 - 07:45

Gwenda:

Nou daar zou ik ook wel even een wandeling willen maken!!

• 26 April 2012 - 16:28

Riet En Harrie:

Een bijzonder verslag, echte pelgrims. We zijn trots op jullie. Groetjes

• 26 April 2012 - 19:51

Kees En Thea:

En dus nog steeds jullie tentje niet hoeven gebruiken!! Ga zo door!!! Groetjes