Dag 42: Les Leves et Thoumeyragues - La Reole
Door: Vincent
Blijf op de hoogte en volg Jan Jan Vincent
12 Mei 2012 | Frankrijk, La Réole
Vandaag op tijd vertrokken, nog wat onder de indruk van ons verblijf van afgelopen nacht. Het was perfect!
Onder goede wandelomstandigheden, op weg naar La Reole. Het zou een pittige dag worden.
Na een uur of 2 lopen worden we door een Nederlandse vrouw uitgenodigd om bij haar en haar man wat fris te komen drinken. Hier trekken we natuurlijk graag een half uurtje voor uit!
Na wat korte telefoontjes over en weer, kreeg onze dag een iets andere wending, John en Tiny van Deurzen zijn in de buurt en komen ons bezoeken! Na nog een wandeling van een paar kilometer zagen we de camper al aankomen. Het gaat er dus toch van komen, we gaan deze (oud) Bulanders die nu in zuid Frankrijk wonen ontmoeten.
Op een landweg, vlak bij het plaatsje La Ferme, waar onze ontmoeting plaats vond is natuurlijk geen terras, dus wij in de camper en op naar La Reole!
Even gezelig bijgepraat en toen op zoek naar onderdak. Dit vonden we bij een gerestaureerde molen. Prachtig onderkomen voor ons illustere gezelschap. Het spontane idee om samen te gaan barbequen werd meteen opgepakt. We hebben een prachtige middag en avond gehad samen, met leuke verhalen. John en Tiny bedankt.
Wat is bezoek krijgen onderweg toch geweldig!!!
13 Mei 2012 - 18:08
John,tiny:
hoi pelgrims,
we zijn weer thuis.
we reden in totaal;844k.m.
we vonden het zeer de moeite waard.
het is een zware opgave,zo,n 2400km wandelen
voor het thuisfront;ze zien er gespiert en goed bruin uit.
de stemming is prima en ons inziens halen ze het wel,blessures uitgesloten.
we blijven jullie uiteraard volgen.
veel succes.
john,tiny en os heuntje,taf. -
13 Mei 2012 - 18:46
André:
Zo te zien heeft John niets geleden onder zijn vertrek naar Frankrijk. Leuk om ze weer eens te zien en zeker voor jullie. Mooie plaats trouwens. Het lijkt er op dat het steeds luxer wordt. -
13 Mei 2012 - 19:12
José En Piet:
Vandaag weer eens alle belevenissen van jullie doorgenomen. Wat krijgen jullie onverwacht toch leuke dingen op je pad. Fantastisch!
Jullie zien er inmidels ook goed afgetraind uit. Probeer dat zo te houden.
Veel succes verder en tot het volgende verslag