Uitzwaaiparty geslaagd! - Reisverslag uit Budel, Nederland van Jan Jan Vincent Uit Budel - WaarBenJij.nu Uitzwaaiparty geslaagd! - Reisverslag uit Budel, Nederland van Jan Jan Vincent Uit Budel - WaarBenJij.nu

Uitzwaaiparty geslaagd!

Door: janjanvincent

Blijf op de hoogte en volg Jan Jan Vincent

27 Maart 2012 | Nederland, Budel

Het was een geweldig geslaagd feest met schitterende optredens van de verschillende artiesten, die geheel gratis optraden. Het feest was enerzijds bedoeld om Jan, Jan en Vincent een goede voetreis te wensen; anderzijds om geld in te zamelen voor de Indiase school, Lamdon Shey, in het hooggelegen stadje Leh. Dankzij verschillende sponsors en de vele gasten, die de nodige consumpties nuttigden, werd er een bedrag van 1216 euro bijeengebracht. In totaal is er al ruim 4000 euro binnen. Na de voettocht zal Jan Nagel contact opnemen met de school om tot concrete afspraken te komen. In 2013 willen hij en zijn vrouw daar een bezoek gaan brengen om de resultaten te bekijken.
De bankrekening 3313479286 tnv Lamdon Shey blijft nog een tijdje in de lucht.
Iedereen heel hartelijk dank voor het geweldige bedrag.

• 28 Maart 2012 - 05:51

Lily :

Ha Mannen,

Het was inderdaad erg gezellig zaterdag !!
    We komen zondag ff echt uitzwaaien...op de groot-schoterweg!
    Alles gepakt zo'n beetje?
    Tot zondag!

• 28 Maart 2012 - 14:11

Simone:

Heel veel succes mannen! Ik neem aan dat de hoeden uit Canada mee gaan op deze voetreis... Helaaas kunnen we jullie niet uitzwaaien zondag maar we volgen jullie hier!

• 29 Maart 2012 - 12:06

Karin Van Gompel:

Jan, veel succes en plezier gewenst voor jullie avontuur!

groetjes Karin

• 30 Maart 2012 - 10:53

Jeanne Van Oss:

Veel looplezier en inspiratie Jan en vrienden
    zo nu en dan zal ik je ervaringen doorlezen. Sterkte

• 30 Maart 2012 - 19:37

Marjo Cox':

Ha Jan, Vincent en Jan

Heeeeeel erg veel plezier en succes! Zondag gaat jullie grote avontuur beginnen, het lijkt me fantastisch, ik ben heel benieuwd naar jullie reisverslagen!

Marjo