Dag 5: Moxhe - Namen
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan Jan Vincent
05 April 2012 | België, Namen
Om 18.00 uur kwamen we op ons slaapadres aan in Namen bij een heel vriendelijke mevrouw, Annemarie Bombaerts, die voor ons en 2 Roermondse Hongaren een heerlijke maaltijd bereidde. Morgenvroeg staat het ontbijt om 7.30 uur klaar. Het was weer een prachtige dag.
05 April 2012 - 20:51
Vrony:
Goed bezig mannen. En weer een bedje geregeld. Super!
Ga zo door.
05 April 2012 - 21:21
Rob Dielissen:
Mooi mooi!! Geniet ervan; Voor ons morgen weer een werkdag!!!
Nog ooit getennist in Namur; lang geleden en ver voor mijn volley carrière.... -
06 April 2012 - 01:36
Simone:
Oma Ria is weer in Canada aangekomen! Alle eieren zijn heelhuids over gekomen :-)
Ria stond al op ons te wachten aangezien de vlucht zeer voorspoedig ging en wij een stukje hadden moeten omrijden....Lynn was erg blij om oma weer te zien en Luke lag al bij IKEA in oma's armen :-)
Wandel ze en we volgen jullie! -
06 April 2012 - 05:56
Charles:
vorige week was ik met zoonlief in de ardennen. geweldig moi en een omgevening waar je goed tot rust kunt komen. dus ik hoop dat dat jullie ook overkomt, de rust in het hoofd en volstoppen met mooie ervaringen.
groet uit den bosch -
06 April 2012 - 09:44
André:
Lange rechte paden. Een beetje Parijs-Roubaix achtige omgeving en sfeer. Hebben jullie wel elkaars hand vastgehouden tijdens deze wandeling zoals het verkeersbord gebiedt. Het is goed om te zien dat jullie je tent nog niet hebben hoeven te gebruiken. Ziet er allemaal goed uit. Ook de soep. On y vas. -
06 April 2012 - 10:29
Lianne Melief:
Dag Jan (Indencleef) en ook de andere heren,
Jan, vandaag pas ontdekt waar je bent.
Wauw. Wat een initiatief. Sinds vorig jaar het lange afstandwandelen ontdekt, maar dit vind ik nog wel heel lang. Ga jullie zeker volgen.
Voor nu veel plezier en succes.
Groet, Lianne