Dag 13: Reims- Rilly-la-Montagne
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan Jan Vincent
13 April 2012 | Frankrijk, Rilly-la-Montagne
Onze eerste etappe zit er op: in de schitterende kathedraal steken we eerst een kaarsje op voor alle gastvrije mensen en onze trouwe volgers. Daar kopen we de volgende etappe via Troyes naar Vezelay. In totaal wordt het een afstand van 290 km.
Bijgelovig op vrijdag de 13de of niet: de afstand zou vandaag niet zo lang zijn, maar de weg er heen was voor de behulpzame Fransen toch moeilijk uit te leggen. Maar als je ergens wilt komen, moet je toch blijven lopen. Ons tablet met het nieuwe kaartje bracht ons uiteindelijk laat in de avond in het dorpje in de Champagnestreek. Gelukkig had onze gastvrije gastvrouw een heerlijk maaltje bereid. Aangevuld met pannenkoeken van Vincent was het toch middernacht toen we in ons bed doken.
14 April 2012 - 16:16
André:
Ziet er nog steeds goed uit. Is het voor de Fransen moeilijk uit te leggen of voor jullie moeilijk te begrijpen? Maar dat is ook een deel van het avontuur. Anne en ik hebben vanmorgen gerepeteerd met het Budel Gemengd Koor en Quintessens voor ons gezamenlijke optreden op 22 april. Dan zijn jullie al weer een eind gevorderd op deze 2e etappe. En Vincent nog van harte met de resultaten van Ajax. Ik als PSV aanhanger wordt natuurlijk met de dag chagrijniger. Vanavond laatste kans voor PSV om aan te haken. Moeten ze wel even van AZ winnen.
Geniet er van vanavond. Ik zal zo dadelijk bij mijn wijntje aan jullie denken.
Zit nog wel te wachten op een recente foto om de kinbegroeiing te kunnen beoordelen.
14 April 2012 - 16:17
André:
Ik word op mijn wenken bediend. -
14 April 2012 - 17:05
Vrony:
Prachtige kathedraal zo te zien. Lekker lopen lijkt me, zo even zonder rugzak. Jullie zien er goed uit op de foto's. Ga zo door. Hopelijk vandaag rechtstreeks naar plaats van bestemming. Liefs van ons allemaal. -
14 April 2012 - 17:15
Bert En Mieke:
Hallo Jan,Jan en Vincent
Helaas waren we niet op jullie afzwaaifeestje i.v.m. ons "trainingskamp" in Frankrijk.
Allereerst vinden we het prachtig dat Vincent toch gewoon mee kan lopen en hoe.
Wat zijn jullie al lekker gevorderd. Als we de verslagen zo lezen, zijn we weer helemaal in beeld en eigenlijk wel erg jaloers op jullie. Wij zullen nog moeten wachten tot september, om dan de Spaanse Noordroute en de Camino Primitivo te gaan lopen.
Wat leuk he, dat iedere dag een nieuwe verrassing brengt. Ja, Belgie was mooi, Noord Frankrijk iets minder, maar vanaf Vezelay wordt alles weer mooier. Geniet met volle teugen. We wensen jullie nog veel wandelplezier en blijven jullie natuurlijk volgen.
Heel veel groeten van,
Bert en Mieke
14 April 2012 - 17:25
Stefan:
Hoi Jan, Jan en Vincent,
Ik geniet van jullie verslagen. Ik zou er zelf bijna zin in krijgen om zo op pad te gaan.
Helaas zal ik eerst nog een (groot) aantal jaartjes moeten werken.
Het is fijn om te lezen dat jullie het goed naar jullie zin hebben.
Geniet van jullie verdere reis!
14 April 2012 - 17:30
Peter:
ziet er allemaal goed uit. Veel succes met jullie tocht. Ik blijf jullie volgen. Na 43 minuten staat psv achter. Het is nu 2-1 voor AZ