Dag 14: Rilly-la-Montagne - Epernay
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan Jan Vincent
14 April 2012 | Frankrijk, Épernay
Vanmorgen toch al vroeg uit de veren en om kwart over zeven al bij de bakker, ontbijt met een croissantje, pain au chocolat en een eitje. Nadat we onze 4-kamer-gite hadden opgeruimd, begonnen we aan de eerste beklimming (1e categorie). Over bospaden en -wegen ging het vlot naar onze tussenstop waar de soep bereid werd midden in het bos bij een grote vijver. Energiek ging het verder met prachtige vergezichten over het dal van de Marne naar de hoofdstad van de champagne, waar we vanavond ongetwijfeld van zullen proeven!
Nog maar 1200 km naar de Pyreneeen...
14 April 2012 - 18:47
Daniëlle:
Mooie foto`s, mooie omgeving. Jullie zien er steeds stoerder uit!
Steken jullie ook een bougieke voor ons op? Haha.
Amuseer je, veel wandelplezier.
Groetjesssss -
14 April 2012 - 18:56
Riet En Harrie:
En hoeveel km's je al hebt gehad... Geweldig! Vooral blijven up-daten.
Groetjes van ons..
14 April 2012 - 19:08
André:
Zo gaat het wel heel snel. Twee reisverslagen op één dag en een mooie serie foto's. Kathedraal Reims heeft nog niets aan kracht ingeboet. Fantastisch gebouw. Schitterende streek en zo te zien zit het weer nog steeds mee. De goden zijn jullie goed gezind. -
14 April 2012 - 20:05
Johan En Margo:
hoi de lustige wandelaars, eindelijk eens tijd gevonden om jullie verslagen te lezen, ne mens zou jaloers worden! Jullie zien er ontspannen en relax uit, fijn,alles gaat nog naar wens ?
Geniet van het avontuur.
grtjs uit Peer -
15 April 2012 - 08:02
Fam. Van Der Linden:
Beste stappers,
Ook in Maarheeze volgen we jullie op de "voet". De verhalen en foto's worden steeds mooier, we genieten er elke dag van!
Een vraag aan Jan I: Zou je in december op willen treden als kerstman bij vv Maarheeze? Mocht het niet lukken dan lijkt me Jan N ook een goed alternatief. We horen het wel.
Veel plezier en blijf schrijven.
Gr, Huub. Linde, Lars, Fleur en Maud -
15 April 2012 - 08:36
Ad En Frank:
keigoed zeg! Mooie foto's erbij, en nu zelfs zonder eten of drank! Nog genieten van de resterende 1200 km + rest, een peuleschil als ik dat zo lees voor jullie! Proficiat al voor de mooie verslagen en foto's!
Wij blijven jullei volgen vanuit een kil Stavelot.....
groetjes Ad en Frank -
15 April 2012 - 10:31
Suzanne Van Bree:
Geweldig volg jullie ook leuk om te lezen en veel dingen herkenbaar. Zeker het zoeken naar een internet cafe kost veel tijd .daarom bewonder ik jullie verslagen ik weet wat je er voor moet doen na een dag fysieke inspanning
succes verder.
Geweldig.
Gr Suzanne Jan N weet wie ik ben. -
15 April 2012 - 11:43
Francis:
Erg leuk om de wandeltocht van jullie op deze manier te volgen.
Wat hebben jullie al veel aardige mensen ontmoet en veel gezien onderweg. Geweldig!
Nou, ik wens jullie nog veel wandelplezier, en vanuit de achterhoek blijven we jullie volgen.
Veel succes!
Groetjes van ons allemaal. -
15 April 2012 - 16:25
Nel En Gerrit:
Aan de foto's te zien woont God inderdaad in Frankrijk. Prachtige omgeving daar midden in de champagnestreek. Hopelijk hebben jullie nog gelegenheid om wat bubbels te consumeren want volgens de deskundigen werkt dat zeker zo goed als epo en het is bovendien gezond voor lichaam en geest.
Dat het jullie dus wel moge bekomen.
We wensen jullie een voorspoedige voortzetting.
Groetjes.