Dag 29: Sainte-Fauste - Velles
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan Jan Vincent
29 April 2012 | Frankrijk, Velles
Om de stad Chateauroux te ontwijken, had de boer ons een alternatieve route naar Velles aangeraden. Dat betekende dat we ruim 40 km. konden overbruggen. De Nederlandse koniginnenacht hebben we na een heerlijke maaltijd op ons overnachtingsadres doorgebracht. Daar troffen we een ouder Frans echtpaar dat al eens naar Compostelle geweest was.De komende dagen zullen we die ongetwijfeld nog vaker tegenkomen.
01 Mei 2012 - 19:35
Maria En Martien:
Gelukkig hebben jullie droog weer. Wat een rommeltje met die autowrakken.
Jan N jullie appelboompjes staan weer volop in bloei heel mooi om te zien. Wandel ze. -
01 Mei 2012 - 20:21
John En Tiny:
Wij vinden die auto's mooi op een rijtje staan. Dat hebben wij wel eens anders gezien.
Gelukkig beter weer, ook voor de koemnde dagen. Veel wandel plezier. Houdoe! !
01 Mei 2012 - 20:44
José En Piet:
Eindelijk mooi weer! Dat hebben jullie wel verdiend na al die ellende. Ook mooi die autowrakken. Waar waren die naar onderweg? Het waren toch geen pelgrims, of toch ?
Veel wandelplezier gewenst vanuit en warm en droog Holland. -
02 Mei 2012 - 07:55
Jolanda Slegers:
Gelukkig begint het weer er wat beter uit te zien.
Veel succes nog op jullie wndeltocht.
Groeten Harrie Slegers. -
02 Mei 2012 - 09:12
Kees En Thea:
We hadden jullie een paar dagen gemist, maar gelukkig daar zijn jullie weer. Ja, gelukkig eindelijk mooi weer, dat hebben jullie zeker verdiend. Nu vol goede moed weer verder. Die auto's staan wel dubbel geparkeerd. Leuk om te zien, maar zeker niet om te hebben. Veel wandelplezier en tot de volgende keer. Groetjes Kees en Thea. -
02 Mei 2012 - 19:56
Sanne:
Ik zie ZON! Heerlijk! Jullie verhalen lees ik echt iedere dag met veel plezier... ik heb het er al met Laura over gehad: als wij eens 3 maanden tijd over hebben (over 40 jaar ;)) moeten we ons ook maar eens aan zo'n geweldige tocht gaan wagen... Geniet van alle mooie momenten, zonnestralen en autowrakken!
Gr. Sanne -
02 Mei 2012 - 21:20
Leon:
De tractions op rij het lijkt het Franse alternatief wel voor de Cadillac ranch van route 66, staan ze klaar voor transport?