Dag 33: Benevent-L'Abbaye - Pont du Dognon
Door: Vincent
Blijf op de hoogte en volg Jan Jan Vincent
03 Mei 2012 | Frankrijk, Compreignac
Na een klein uurtje lopen, ging het de bergen in. Dat hebben we geweten ook! Prachtige bergpaden, maar op menig stuk vrij steil omhoog. Het zonnige weer (voor het eerst zonnebrandcrème gebruikt) samen met deze beklimmimgen zorgden ervoor dat onze kleren tot op de naad nat van het zweet waren. We zijn niet bang voor een beetje zweet, dus we hebben genoten.
Onderweg werden we opgehouden door een heuse slang! We wisten ons te redden door de slang met een stok(je) op afstand te houden.
Onze eindbestemming was een gemeentelijke camping in een klein dorpje. Er werd ons een chaletje aangeboden, dus onze tentjes weer niet gebruikt... Er was ook onweer voorspeld. Voor het avondeten hebben we de enige winkel in het dorp geplunderd. Een blik met zeevruchten en rijst, een blik groenten, vlinderpasta en vette worstjes. Alles werd weer op voortreffelijke wijze door Jan N. tot een diner bereid, onder ons motto:"We hebben het zo slecht nog niet."
04 Mei 2012 - 20:02
John En Tiny:
Hoi bergbeklimmers, zo te zien aan de foto's valt dat klimmen van jullie voorals nog wel mee. Ik denk dat jullie nog voor hetere vuren ( lees hogere bergen ) komen te staan.
Maar het is geweldig wat jullie al presteerden en met goede moed en plezier komen jullie er.
Wij vinden het wel een teleurstelling dat we jullie niet gaan zien. Eerst dachten we nog jullie hier te kunnen verwennen. Dat ging niet door. Dus dachten we op pad te gaan en jullie onderweg ergens te
ontmoeten. Uiteindelijk gaat dat jammer genoeg ook niet. De voet van John gaat nu even voor.
Wij wensen jullie enorm veel succes, plezier en sterkte voor het verdere verloop van de tocht. Met veel plezier blijven we jullie volgen via de dagelijkse verslagen.
Groetjes, en wie weet, tot ziens. -
07 Juli 2012 - 11:11
HI:
Hello
I saw your nice profile,and something motivated me to communicate with you,My Dear in your usual time may it pleases you to write me back in email address ( jenicaithamar@yahoo.com ) so that i can send you my pictures and also tell you more about myself.A friendship is the foundation build on other relative things to come.May God bless you as i wait impatiently to hear from you. Your lonely friend,
jenica
( jenicaithamar@yahoo.com )